Prognoză METEO pentru Capitală: Atenţionare de ploi, extinsă/ Temperaturi de vară

Meteorologii au emis luni o prognoză specială pentru Bucureşti, în vigoare de la ora 10.00 până joi la ora 10.00, ce vizează ploi, descărcări electrice şi vânt, precum şi temperaturi de la minim 14 la maxim 28 de grade.

2403 afișări
Imaginea articolului Prognoză METEO pentru Capitală: Atenţionare de ploi, extinsă/ Temperaturi de vară

Prognoză METEO pentru Capitală: Ploi, descărcări electrice şi vânt în următoarele zile/

Potrivit prognozei speciale pentru Bucureşti, luni, instabilitatea atmosferică se va menţine accentuată. Vor fi intervale cu înnorări, averse torenţiale, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Aceste fenomene vor fi mai intense, cu o probabilitate mai mare după-amiaza şi seara.

Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 14...15 grade.

Marţi şi miercuri, vremea va fi în continuare instabilă.

Vor fi intervale cu averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, cu o probabilitate mai mare în cursul după-amiezilor. Temperatura maximă va fi de 26…28 de grade, iar cea minimă în jur de 15 grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici