PROGNOZA METEO: Temperaturi mari pentru luna martie. Cum va fi vremea în următoarele zile

Deşi temperatura aerului va marca o scădere uşoară faţă de weekend, începând de marţi, vremea se va menţine caldă în continuare pentru ultima decadă a lunii martie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în zona Carpaţilor Meridionali, unde izolat va ploua slab, potrivit Administraţiei Naţionale a Meteorologiei.

2268 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Temperaturi mari pentru luna martie. Cum va fi vremea în următoarele zile

PROGNOZA METEO: Temperaturi mari pentru luna martie. Cum va fi vremea în următoarele zile (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax foto)

Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 11 şi 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 şi 7 grade, mai coborâte în depresiuni.

Şi miercuri vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în Moldova şi în Carpaţii Orientali unde, mai ales seara şi noaptea, izolat va ploua slab.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte.

Temperaturile maxime se vor încadra între 11 şi 21 de grade, iar cele minime între -2 şi 8 grade, uşor mai scăzute în depresiuni.

Aceeaşi situaţie va fi şi în Bucureşti, unde vremea se va menţine caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Temperatura maximă, în scădere faţă de ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă va fi de 4-6 grade.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici