PROGNOZA METEO: Vremea se răceşte uşor. Ce temperaturi vor fi miercuri şi joi în ţară şi în Bucureşti

Miercuri, valorile termice vor marca o scădere uşoară faţă de ziua precedentă, astfel că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 ...12 grade în nordul Moldovei şi 20 ... 22 de grade în sudul Olteniei.

838 afișări
Imaginea articolului PROGNOZA METEO: Vremea se răceşte uşor. Ce temperaturi vor fi miercuri şi joi în ţară şi în Bucureşti

PROGNOZA METEO: Vremea se răceşte uşor. Ce temperaturi vor fi miercuri şi joi în ţară şi în Bucureşti (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Cerul va fi variabil cu înnorări în regiunile extracarpatice şi la munte unde pe arii restrânse vor fi ploi slabe sau burniţă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime se vor încadra între 1 şi 11 grade, uşor mai coborâte în depresiuni. Izolat, în zonele joase din vest şi centru, noaptea şi dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă.

În Bucureşti, vremea se va răci uşor. Cerul va avea înnorări, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 8 ...10 grade.

Joi, cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile nordice unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 şi 22 de grade, iar cele minime între 2 şi 12 grade, uşor mai coborâte în depresiuni, dar şi mai ridicate pe litoral. În zonele joase vor mai fi condiţii de ceaţă.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici