Program prelungit la metrou în seara finalei Cupei Ligii la fotbal

Metrorex a anunţat că a prelungit programul în ziua finalei Cupei Ligii la fotbal, dintre FC Steaua Bucureşti şi Concordia Chiajna, programată duminică, la ora 20.00, pe Arena Naţională din Capitală.

681 afișări
Imaginea articolului Program prelungit la metrou în seara finalei Cupei Ligii la fotbal

Program prelungit la metrou în seara finalei Cupei Ligii la fotbal (Imagine Silviu Matei / Mediafax Foto)

"Metrorex vine în sprijinul publicului participant la finala Cupei Ligii, meciul de fotbal dintre FC Steaua Bucureşti şi Concordia Chiajna, ce se va desfăşura pe stadionul „Arena Naţională” şi anunţă că duminică, 17 iulie 2016, trenurile de metrou vor circula după un program prelungit cu două ore. Ultimele trenuri de metrou vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 01:00 pe liniile M1, M2 şi M3, respectiv la ora 01:45 pe linia M4", anunţă compania printr-un comunicat de presă.

Finala Cupei Ligii se va încheia în jurul orei 21.45, dacă nu vor fi prelungiri şi lovituri de departajare, iar după meci va avea loc un concert extraordinar susţinut de Smiley, DJ Harra şi formaţia Zdob şi Zdub.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici