Programul examenelor programate marţi în unele facultăţi, modificat din cauza caniculei

Intervalul orar de desfăşurare a examenelor programate marţi, 24 iulie, în diferite localităţi ale judeţelor avertizate cu cod roşu va fi modificat, urmare a temperaturilor ridicate, a anunţat, luni, ministrul Sănătăţii, la finalul şedinţei comitetului interministerial pentru situaţii de urgenţă.

2 afișări
Imaginea articolului Programul examenelor programate marţi în unele facultăţi, modificat din cauza caniculei

Programul examenelor programate marţi în unele facultăţi, modificat din cauza caniculei

Ministrul Sănătăţii a recomandat instituţiilor de învăţământ să lucreze, marţi, în afara intervalului orar 11.00-18.00, pentru înscrieri la facultăţi, examene, concursuri.

Examenul de la facultatea de Finanţe programat la Academia de Ştiinţe Economice (ASE) din Bucureşti ar urma astfel să fie organizat în intervalul orar 08.00-11.30, iar concursul pentru facultatea de Contabilitate, programat iniţial pentru intervalul 14.30-18.30, va începe la ora 18.00.

Examenul la facultatea de Sociologie din Universitatea Bucureşti, programat iniţial pentru ora 14.00, va avea loc între orele 19.30 şi 23.00.

Concursul de la Institutul pentru Educaţie Fizică şi Sport din Craiova va avea loc în intervalul 06.00-11.00, iar examenele la Literatură şi la Muzică vor începe la ora 18.00, şi nu de la ora 11.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici