Află care este programul principalelor lanţuri de magazine, în perioada 30 noiembrie - 1 decembrie

  • Anul acesta, românii se bucură de o minivacanţă de 4 zile, deoarece Sfântul Andrei şi 1 decembrie, Ziua Naţională a României, au picat luni, respectiv marţi.
  • An de an, marile magazine anunţau program scurt de sărbători, dar în 2020, din cauza restricţiilor de deplasare şi a programului deja restrâns de autorităţi, supermarketurile au anunţat că nu îşi vor modifica orarul de funcţionare.
  • Iată ce au anunţat marile hipermarketuri din România, în legătură cu ziua de 1 decembrie.
5192 afișări
Imaginea articolului Află care este programul principalelor lanţuri de magazine, în perioada 30 noiembrie - 1 decembrie

Anul acesta, românii se bucură de o minivacanţă de 4 zile, deoarece Sfântul Andrei şi 1 decembrie, Ziua Naţională a României, au picat luni, respectiv marţi.

Până acum, sărbătorile legale erau un prilej de relaxare şi mulţi alegeau să părăsească oraşul şi să se refugieze la munte pentru câteva zile. Însă, în 2020, pandemia a dat peste cap planurile de vacanţă ale românilor. Mai mult, a afectat şi programul de funcţionare al supermarketurilor.

An de an, marile magazine anunţau program scurt pentru această perioadă, dar în 2020, din cauza restricţiilor de deplasare şi a programului deja restricţionat de autorităţi, supermarketurile au anunţat că nu îşi vor modifica programul de funcţionare.

Program Auchan - 1 Decembrie

Cei de la Auchan au anunţat pe site-ul oficial, www.auchan.ro, că în perioada 28 noiembrie-1 decembrie 2020, programul va fi cel normal. Mai exact, de luni până duminică, între orele 07.00 - 21.00, clienţii sunt bineveniţi.

Program Lidl - 1 Decembrie

Reţeaua de magazine Lidl va funcţiona după programul obişnuit şi clienţii sunt aşteptaţi de luni până sâmbătă, între orele 07.30 - 21.00, iar duminică, de la 08.00 la 19.00.

Program Kaufland - 1 Decembrie

Lanţul de magazine Kaufland a anunţat, de asemenea, pe site-ul official, www.kaufland.ro, că programul în perioada 28 noiembrie-1 decembrie 2020 va fi cel normal, de luni până sâmbătă, între orele 07.00 - 21.00 şi duminică, 07.30 - 20.00.

Program Carrefour - 1 Decembrie

Cei de la Carrefour vor menţine şi ei programul normal în perioada 28 noiembrie-1 decembrie 2020, adică de luni până duminică, de la 07.00 la 21.00.

În cazul tuturor lanţurilor de magazine, în schimb, clienţii sunt sfătuiţi să verifice şi site-urile oficiale, pentru a putea vedea programul special, pe fiecare oraş, în funcţie de restricţiile aplicate local, de autorităţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici