Programul "Vacanţe la ţară" începe pe 1 septembrie

Pensiunile afiliate la reţeaua ANTREC din peste 30 de localităţi vor participa, în intervalul 1 septembrie-15 octombrie, la programul "Vacanţe la ţară", preţul unui sejur de o săptămână fiind de 135 lei, respectiv 170 de lei, în funcţie de clasificarea spaţiilor de cazare.

1 afișare
Imaginea articolului Programul "Vacanţe la ţară" începe pe 1 septembrie

Programul "Vacanţe la ţară" începe pe 1 septembrie

Programul a ajuns în acest an la ediţia a zecea şi până în prezent şi-au anunţat participarea pensiuni din judeţele Braşov, Cluj, Constanţa, Dâmboviţa, Gorj, Harghita şi Neamţ, se arată într-un comunicat al Asociaţiei Naţionale pentru Turismul Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC).

Pentru cele cinci nopţi de cazare, turiştii vor plăti 135 de lei de persoană, la pensiuni de două margarete, respectiv 170 de lei la unităţi de trei şi patru margarete

Potrivit reprezentanţilor ANTREC, în perioada următoare se vor înscrie în program şi alte filiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici