Proiect al PMB: 58 de trasee între Bucureşti şi toate localităţile din Ilfov

Primarul Capitalei a avut, miercuri, o întâlnire cu reprezentanţii transportatorilor care activează în Bucureşti-Ilfov, în care s-a discutat despre prelungirea cu 300 de kilometri a traseelor între Bucureşti şi localităţile din Ilfov, urmând a exista 58 de trasee.

376 afișări
Imaginea articolului Proiect al PMB: 58 de trasee între Bucureşti şi toate localităţile din Ilfov

Proiect al PMB: 58 de trasee între Bucureşti şi toate localităţile din Ilfov

"Vom implementa un program care prevede 58 de trasee între Bucureşti şi toate localităţile din Ilfov, acestea însumând 1.150 de km, cu 300 de km mai mult decât există în prezent. Vorbim despre Bucureşti şi 40 de localităţi din judeţul Ilfov, adica 8 oraşe şi 32 de comune, care vor beneficia de un sistem de transport eficient, integrat, durabil şi sigur, care să contribuie la dezvoltarea economică a zonei metropolitane. Aceste trasee vor fi asigurate atât de RATB cât şi de operatorii privaţi, care sunt partenerii noştri şi doresc, astfel, să vă asigur că Municipalitatea încurajează piaţa privată şi doreşte o colaborare legală şi exclusiv în interesul cetăţenilor zonei metropolitane, care trebuie să beneficieze de un transport de modern, de calitate", a declarat Gabriela Firea.

În perioada următoare vor fi puse în dezbatere publică două proiecte privind transportul public de călători Bucureşti-Ilfov. De asemenea, primăria va publica anunţul de intenţie privind licitaţia de atribuire a celor 58 de trasee.

Potrivit primăriei, cele 40 de localităţi din judeţul Ilfov, care vor fi conectate cu Bucureştiul prin noile trasee de transport sunt: Bragadiru, Buftea, Chitila, Măgurele, Otopeni, Popeşti Leordeni, Voluntari, 1 Decembrie, Afumaţi, Baloteşti, Berceni, Brăneşti, Cernica, Chiajna, Ciolpani, Ciorogârla, Clinceni, Copăceni, Corbeanca, Cornetu, Dărăşti-Ilfov, Dascălu, Dobroeşti, Domneşti, Dragomireşti Vale, Găneasa, Glina, Grădiştea, Gruiu, Jilava, Moara Vlasiei, Mogoşoaia, Nuci, Periş, Petrachioaia, Snagov, Stefăneştii de Jos, Tunari şi Vidra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici