Proiect: Traficul rutier va fi monitorizat prin satelit

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că, în şedinţa de Guvern de joi, va fi aprobat proiectul Helipol: „Poliţia Română va spori monitorizarea şi gestionarea traficului rutier folosind noi echipamente de comunicaţii prin satelit şi alte tehnologii”.

399 afișări
Imaginea articolului Proiect: Traficul rutier va fi monitorizat prin satelit

Proiect: Traficul rutier va fi monitorizat prin satelit

„Vrem ca românii să meragă în siguranţă cu maşina, mai ales că suntem în vremea concediilor, şi domnul vicepremier şi ministru al Afacerilor Interne propune astfel un poriect foarte important, numit Helipol. Vrem să creştem gradul de sigurnaţă pe şosele printr-un concept integrat realizat mai ales pe banii europeni”, a spus premierul.

Acesta a adăugat că este pentru prima oară când există această abordare în România.

„Poliţia Română va spori monitorizarea şi gestionarea traficului rutier folosind noi echipamente de comunicaţii prin satelit şi alte tehnologii”, a precizat Ciolacu.

Potrivit acestuia, România este pe unul dintre primele locuri din Europa la numărul victimelor din accidente rutiere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici