Proiectul de lege privind lista substanţelor halucinogene interzise va fi gata miercuri

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, la Zalău, că proiectul de lege privind lista substanţelor halucinogene interzise este aproape gata şi că va fi prezentat în şedinţa de Guvern de miercuri.

44 afișări
Imaginea articolului Proiectul de lege privind lista substanţelor halucinogene interzise va fi gata miercuri

Proiectul de lege privind lista substanţelor halucinogene interzise va fi gata miercuri

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a spus că substanţele halucinogene şi consumul lor în special de către tineri este un subiect cât se poate de serios, ce merită toată atenţia.

"Proiectul de lege privind lista substanţelor ( halucinogene - n.r.) interzise este unul la care lucrăm de patru săptămâni. Este aproape gata şi suntem în măsură să îl prezentăm miercuri, în şedinţă de Guvern", a afirmat Cseke.

Premierul Emil Boc a cerut ministrului Sănătăţii să finalizeze în regim de urgenţă un act normativ privind interzicerea consumului de plante halucinogene, indiferent dacă există sau nu un aviz al Comisiei Europene, arătând că distribuirea acestor substanţe provoacă numeroase decese printre tineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici