Propaganda TV rusă leagă atacul de la Crocus City Hall de Ucraina

Un milion de ruble, aproximativ 10 mii de euro, le-ar fi fost promise atacatorilor de la Moscova de către bărbatul care a organizat atacul asupra Crocus City Hall, care a costat vieţile a peste 140 de oameni, pe 22 martie.

282 afișări
Imaginea articolului Propaganda TV rusă leagă atacul de la Crocus City Hall de Ucraina

Propaganda TV rusă leagă atacul de la Crocus City Hall de Ucraina

Suma urma să le fie predată odată ce vor ajunge în Ucraina, a declarat unul dintre bărbaţii arestaţi în timpul interogatoriului. „Saifullo”, acesta este numele liderului grupului, „ne-a spus să mergem în Ucraina, la Kiev. Acolo ne-ar fi dat un milion de ruble”, a mărturisit unul dintre acuzaţi în timpul interogatoriului, potrivit unei casete video distribuite de Canalul 1.

O altă persoană interogată de Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB) a oferit aceeaşi versiune şi a explicat că un un grup de oameni trebuia să-i ajute să treacă graniţa cu Ucraina şi să ajungă în capitală, relatează agenţia de presă Tass.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici