ProSport | Motivul pentru care procurorii DNA au descins la FRF: "Sunt probleme mai vechi ale lui Mircea Sandu"

Vizita de azi a procurorilor DNA la sediul Federaţiei Române de Fotbal au avut ca scop ridicarea unor documente ce vizează mandatul lui Mircea Sandu la Casa Fotbalului. În ordonanţa de ridicare de înscrisuri emisă de DNA, obţinută de ProSport, se menţionează şi câteva documente solicitate de procurori.

1827 afișări
Imaginea articolului ProSport | Motivul pentru care procurorii DNA au descins la FRF: "Sunt probleme mai vechi ale lui Mircea Sandu"

ProSport | Motivul pentru care procurorii DNA au descins la FRF: "Sunt probleme mai vechi ale lui Mircea Sandu"

1. Predarea de către FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE FOTBAL, cu sediul [...] a următoarelor înscrisuri:

a. Contractul de muncă/ orice alte acte adiţionale la acesta/ fişa postului, sau act de numire în funcţie/ contract de management, valabil/ e în luna martie 2011, ale numitului SANDU Mircea;

b. Statutul valabil în luna martie 2011;

c. Organizarea, statul de funcţii al FRF, centralizatorul cu nivelul de salarizare a funcţiilor, aproape de Comitetul Executiv al FRF, valabile în luna martie 2011;

d. Contractul colectiv de muncă încheiat între FRF/reprezentanţii federaţiei şi salariaţii FRF/reprezentanţii acestora, valabil în luna martie 2011;", se arată în documentul eliberat de DNA.

"Sunt probleme mai vechi ale lui Mircea Sandu... nu au legătură cu Ionuţ Lupescu", susţin sursele ProSport.

În acte, Comitetul Executiv din 2011 este ultimul organizat vreodată la Casa Fotbalului. Alegerile pentru preşedinţia FRF vor avea loc pe 18 aprilie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici