Protest inedit faţă de masacrarea civililor în Ucraina. Lacul din faţa Ambasada Rusiei din Vilnius a fost vopsit în roşu VIDEO

Mai mulţi artişti lituanieni au organizat un moment artistic, intitulat “Swimming Through” pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la atrocităţile comise de către soldaţii ruşi în Ucraina, în cele 43 de zile de război.

522 afișări
Imaginea articolului Protest inedit faţă de masacrarea civililor în Ucraina. Lacul din faţa Ambasada Rusiei din Vilnius a fost vopsit în roşu VIDEO
Comunitatea internaţională continuă să reacţioneze împotriva măcelăririi civililor. Un lac roşu, ca şi râurile de sânge lăsate în urmă de către ruşi - asta este priveliştea din faţa Ambasadei Rusiei în Vilnius, Lituania.
 
Apa colorată în roşu simbolizează sângele civililor ucrainieni torturaţi şi ucişi în mod deliberat de către invadatorii ruşi.
 
Olimpica Rūta Meilutytė, de origine lituaniană, a înotat de-a lungul lacului, pentru a simboliza efortul ucrainienilor de a rezista şi supravieţui invaziei. 
 
Artiştii spun că este vital ca durerea ucrainienilor şi ororile săvârşite de către ruşi să fie văzute şi luate în seamă de către oamenii din întreaga lume.
 
Vopseaua este una care nu este dăunătoare plantelor sau animalelor, anunţă organizatorii. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici