Protest la o societate din Piteşti. Peste 100 de salariaţi, nemulţumiţi că în ultimele 45 de zile au primit câte 100 de lei

Peste o sută de salariaţi ai unei societăţi de producţie de componente pentru mobilă din Piteşti protestează, luni, în curtea unităţii, nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile la timp, protestatarii spunând că în ultimele 45 de zile au primit câte o sută de lei.

228 afișări
Imaginea articolului Protest la o societate din Piteşti. Peste 100 de salariaţi, nemulţumiţi că în ultimele 45 de zile au primit câte 100 de lei

Protest la o societate din Piteşti. Peste 100 de salariaţi, nemulţumiţi că în ultimele 45 de zile au primit câte 100 de lei (Imagine: Ovidiu Iordachi/Mediafax Foto)

Potrivit salariaţilor societăţii Forest Product, situaţia întârzierii plăţii retribuţiilor a apărut în urmă cu trei ani, perioadă în care angajaţii nu şi-au primit salariile la timp.

Protestatarii scandează "Hoţii!" şi "Demisia!" şi cer directoarei fabricii să vină în mijlocul lor pentru a sta de vorbă cu ei. Totuşi, ei susţin că directoarea nu s-ar afla în firmă deoarece ar fi suspendată de către Consiliul de Administraţie.

Salariaţii spun că este a patra zi în care întrerup programul de muncă pentru a protesta şi declară că, începând cu ianuarie 2011, societatea nu mai are un contract colectiv de muncă.

La ora transmiterii acestei ştiri, salariaţii societăţii Forest Product continuă să protesteze în curtea fabricii şi aşteaptă ca reprezentanţii conducerii şi patronatului să-i invite la discuţii pentru a dezamorsa conflictul de muncă.

Protestul celor peste o sută de salariaţi se desfăşoară fără violenţe sau incidente.

Societatea Forest Product numără în total 225 de salariaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici