Protest spontan la Judecătoria Sector 3 din Capitală. Se primesc termene pentru Crăciunul viitor

Personalul auxiliar din cadrul Judecătoriei Sector 3 din Capitală au declanşat, vineri, un protest spontan, din cauza nemulţumirilor privind salariile. Avocaţii se plâng că au primit termene pentru Crăciunul viitor şi pericolul este să se ajungă la prescrierea faptelor.

238 afișări
Imaginea articolului Protest spontan la Judecătoria Sector 3 din Capitală. Se primesc termene pentru Crăciunul viitor

Protest spontan la Judecătoria Sector 3 din Capitală. Se primesc termene pentru Crăciunul viitor

Protestul spontan declanşat de personalul auxiliar din cadrul judecătoriei Sector 3 din Capitală a început la ora 10.00 şi ţine până la ora 12.00.

În acest interval orar se vor suspenda programul de lucru cu publicul şi şedinţele de judecată, cu excepţia urgenţelor.

„Motivele acestui protest sunt legate de neplata integrală a salariilor timp de 7 luni, a comunicării din partea MFP că nu se vor aloca bani pentru plata integrală a salariilor şi nici a tranşelor scadente în anul 2023 din hotărâri judecătoreşti şi alte acte administrative”, potrivit anunţului protestatarilor.

Avocatul Adrian Cuculis spune că se primesc deja termene pentru Crăciunul viitor, iar pericolul este ca faptele să se prescrie.

„Protest în Justiţie la Judecătoria Sectorului 3. Primim deja termene pentru Crăciunul viitor. Dacă lucrurile vor merge aşa pe mai departe, vom începe să primim termene în 2025. Asta se traduce într-un blocaj al rezolvării cauzelor atât de natură penală şi civilă şi să nu uităm că în fiecare zi se mai prescrie câte un dosar penal (răspunderea penală)”, spune Cuculis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici