Protest spontan la Salina Ocna Dej: 100 de angajaţi au întrerupt activitatea

Aproximativ 100 de angajaţi ai Salinei Ocna Dej, judeţul Cluj, au întrerupt luni activitatea, nemulţumiţi că nu primesc vouchere de vacanţă.

117 afișări
Imaginea articolului Protest spontan la Salina Ocna Dej: 100 de angajaţi au întrerupt activitatea

Cluj: Protest spontan la Salina Ocna Dej. 100 de angajaţi au întrerupt activitatea

Reprezentanţii angajaţilor au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că aşteaptă o întâlnire cu conducerea societăţii pentru rezolvarea conflictului.

„Aproximativ 100 de angajaţi din schimbul 1 au întrerupt spontan activitatea la Salina Ocna Dej, nemulţumiţi că nu primesc vouchere de vacanţă care sunt de 1.450 lei sau 2.080 lei. Trebuia să primim voucherele din luna august. Aşteptăm să ne întâlnim cu conducerea societăţii, să fie rezolvată această nemulţumire a noastră", au spus sursele citate.

Angajaţii nemulţumiţi s-au adunat în faţa societăţii aşteptând discuţiile cu conducerea.

Directorul Salinei Ocna Dej, Ovidiu Moldovan, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că speră să se ajungă la rezolvarea problemelor în urma negocierilor.

Salina Ocna Dej este o veche unitate minieră din Ocna Dejului, judeţul Cluj, specializată pe extracţia sării geme în stare solidă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici