Protestatarul Marian Moroşanu, zis "Ceauşescu", cu cătuşe la spitalul unde e internat Ion Iliescu

Protestatarul Marian Moroşanu, poreclit ”Ceauşescu”, a fost, luni, la spitalul unde e internat Ion Iliescu, încercând să-i aducă acestuia o pereche de cătuşe. Manifestantul a făcut un live pe Facebook din curtea Institutului de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu Bucureşti.

2628 afișări
Imaginea articolului Protestatarul Marian Moroşanu, zis "Ceauşescu", cu cătuşe la spitalul unde e internat Ion Iliescu

Sursa: Facebook

"Îi vine ziua să plătească pentru ce a făcut, criminalul celor din '89", a transmis Marian Moroşanu, într-un live pe Facebook.

Câţiva paznici ai unităţii spitaliceşti i-au cerut protestatarului să plece din curtea institutului, iar când acesta a refuzat, au chemat Poliţia.

Protestatarul Marian Moroşanu, poreclit ”Ceauşescu”, a promis că va reveni şi marţi la spital.

Manifestantul este cunoscut pentru astfel de gesturi. Pe 3 martie 2019, câţiva protestatari #Rezist, între care şi Marian Moroşanu, poreclit "Ceauşescu", s-au prezentat la casa fostului preşedinte Ion Iliescu, pentru a-i ura de ziua lui „La mulţi ani cu executare” şi pentru a-i aduce un pat de penitenciar şi o pereche de cătuşe. „Ion Iliescu, tovarăşul criminal! Azi, de ziua ta, ţi-am adus un cadou un pat de puşcărie în care noi, românii, am dori să-ţi petreci ultimii ani din viaţa ta. Criminalul Ion Iliescu! Ţi-am adus cadou o pereche de cătuşe, cadoul multor români. Tu eşti criminalul acstei ţări. La mulţi ani cu executare!”, a strigat Marian Moroşanu, poreclit „Ceauşescu”, la portavoce, în faţa casei lui Ion Iliescu.

Ion Iliescu a fost operat, luni, de medicii de la Institutul C.C. Iliescu, diagnosticul său fiind pericardită lichidiană - tamponadă cardiacă. Conform unui comunicat al spitalului, rezultatul intervenţiei a fost unul foarte bun, Ion Iliescu fiind "stabil şi în afara unui pericol imediat".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici