Proteste ale cadrelor militare disponibilizate între 23 şi 31 ianuarie, marş de protest în 24

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate va organiza în 24 ianuarie un miting şi marş de protest în Piaţa Victoriei, cu plecare către Calea Dorobanţi - Pangrati şi proteste pe trotuarul de lângă monumentul Leu în perioada 23 - 31 ianuarie, cererea fiind aprobată de municipalitate.

425 afișări
Imaginea articolului Proteste ale cadrelor militare disponibilizate între 23 şi 31 ianuarie, marş de protest în 24

Proteste ale cadrelor militare disponibilizate între 23 şi 31 ianuarie, marş de protest în 24 (Imagine: Mediafax Foto)

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) a aprobat cererea Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, care vrea să organizeze proteste în perioada 23-31 ianuarie.

În cererea de protest aprobată de municipalitate, sindicatul a anunţat că va organiza adunări publice de protest pe trotuarul de lângă monumentul Leu, în perioada 23-31 ianuarie, între orele 10.00 şi 19.00.

Potrivit PMB, organizatorul a anunţat că la proteste vor participa zilnic câte 150 de persoane.

Sindicatul a obţinut aprobare şi pentru a organiza un miting şi un marş de protest de Ziua Unirii, în 24 ianuarie, între orele 9.30 şi 17.00, în Piaţa Victoriei, cu plecare în marş prin Bulevardul Aviatorilor către Calea Dorobanţi - strada Emil Pangrati, la care ar urma să participe 10.000 de persoane.

Municipalitatea a precizat că cerea pentru protestele din 23 - 31 ianuarie a fost înregistrată din luna decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici