Protestele continuă la 15 penitenciare din ţară

Administraţia Naţională a Penitenciarelor anunţă că protestele deţinuţilor continuă la 15 penitenciare din ţară, mai mulţi condamnaţi de la Botoşani, Iaşi şi Galaţi escaladând acoperişurile închisorilor.

742 afișări
Imaginea articolului Protestele continuă la 15 penitenciare din ţară

Protestele continuă la 15 penitenciare din ţară

La Penitenciarul Iaşi trei deţinuţi au escaladat acoperişul secţiei de deţinere iar alţi 69 au refuzat hrana. La Botoşani şase condamnaţi s-au urcat pe acoperişul secţiei, patru pe cel al curţii de plimbare, unul a escaladat releul din apropierea punctului de primire deţinuţi iar alţi 202 deţinuţi au refuzat hrana. La penitenciarul Galaţi un deţinut protestează pe acoperişul centralei termice şi un altul a refuzat masa, anunţă ANP.

La închisorile Oradea, Miercurea Ciuc, Vaslui, Bucureşti Jilava, Tulcea, Bistriţa, Aiud, Bacău, Arad, Târgu Mureş, Focşani, Penitenciarul Brăila cateva sute de deţinuţi au refuzat hrana.

L penitenciarele Poarta Albă, Giurgiu, Deva şi Mărgineni toţi deţinuţii au primit masa de seară..

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici