PSD: Domnule Cîţu, începeţi dumneavoastră să plecaţi acasă sub eticheta de „bugetar praf”

PSD a reacţionat, miercuri, după ce liderul senatorilor PNL Florin Cîţu a afimat că majoritatea bugetarilor sunt praf la locul de muncă şi că ar trebui să lucreze fără vouchere şi pensii speciale. Social-democraţii susţin că Florin Cîţu ar trebui să plece acasă sub eticheta de „bugetar praf”.

547 afișări
Imaginea articolului PSD: Domnule Cîţu, începeţi dumneavoastră să plecaţi acasă sub eticheta de „bugetar praf”

PSD: Domnule Cîţu, începeţi dumneavoastră să plecaţi acasă sub eticheta de „bugetar praf”

„PNL dispreţuieşte medicii, profesorii, pompierii, poliţiştii şi funcţionarii publici care muncesc şi îi ameninţă din nou cu tăieri! Ruşine, PNL! Aţi pus o etichetă nedreaptă multor oameni care muncesc cinstit şi o fac pentru ca societatea să funcţioneze. Începeţi dumneavoastră, domnule Cîţu, senator în Parlamentul României, plătit de la bugetul de stat, şi plecaţi acasă sub eticheta de -bugetar praf-. Pentru că nimeni nu v-a ales să staţi acolo pe banii românilor ca să îi jigniţi şi să le luaţi veniturile”, este mesajul transmis de PSD pe Facebook.

Reacţia vine în contextul în care liderul senatorilor şi vicepreşedintele PNL a declarat că declarat că salariile bugetarilor sunt duble comparativ cu cele din sectorul privat, deşi „majoritatea sunt praf la locul de muncă”. Liberalul a precizat că, în acest context, bugetarii trebuie să fie de acord să lucreze fără a primi vouchere, tichete de vacanţă, sporuri şi pensii speciale.

„Vine momentul adevărului! În medie salariile nete ale bugetarilor sunt duble faţă de cele din sectorul privat. DUBLE! Dar comparaţia nu este corectă. Nu surprinde toate informaţiile. Bugetarii primesc tichete de vacanţă, tot felul de sporuri, zile libere şi cel mai important siguranţa că indiferent de cât prost îşi fac meseria nu pot să concediaţi. Tot ce primesc în plus bugetarii este susţinut de taxe plătite de privaţi.

Este clar că bugetarii sunt privilegiaţii societăţii. Fără niciun dubiu. Trebuie să avem curajul să recunoaştem TOŢI acest lucru. Restul românilor, din ţara şi din străinătate, muncesc pentru că bugetarii să trăiască bine, chiar dacă majoritatea sunt praf la locul de muncă. (Există o parte dintre bugetarii care merită fiecare leu pe care îl primesc. Ei sunt singurii care rămân în guvernarea liberală.) O discriminare nenorocită care trebuie să dispară din societate. Ajunge!!!”, a scris Florin Cîţu, pe Facebook.

Taguri:
psd,
cîţu,
bugetari

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici