Publicaţia rusă „Novaya Gazeta” îşi suspendă apariţia. Deutsche Welle, pe lista neagră

Un ziar important din Rusia a decis să-şi suspende apariţia, după ce a fost notficat de autorităţi.

559 afișări
Imaginea articolului Publicaţia rusă „Novaya Gazeta” îşi suspendă apariţia. Deutsche Welle, pe lista neagră

Publicaţia rusă „Novaya Gazeta” îşi suspendă apariţia

Ziarul rus „Novaya Gazeta” a decis să tragă obloanele, după ce a primit o nouă notificare din partea Roskomnadzor, agenţia federală rusă pentru mass-media.

Compania „a decis să suspende publicarea ziarului pe web şi pe hârtie” până la încheierea operaţiunii speciale pe teritoriu. al Ucrainei”.

Anunţul a fost făcut chiar de Novaya Gazeta, una dintre puţinele „voci” de Opoziţie din Rusia. 

Ministerul Justiţiei din Moscova a adăugat Deutsche Welle, postul public german de radiodifuziune internaţională, pe o listă de organizaţii media considerate „agenţi străini”.

Deja la începutul lunii martie, site-ul Deutsche Welle a fost blocat de autoritatea de comunicaţii de stat Roskomnadzor, informează „Der Spiegel”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici