Putin: Masacrul de la Bucea este un fals

Moscova neagă atrocităţile care au fost comise, susţin Ucraina şi comunitatea internaţională, de armata rusă.

6404 afișări
Imaginea articolului Putin: Masacrul de la Bucea este un fals

Putin: Masacrul de la Bucea este un fals

Rusia nu recunoaşte nimic din tot ce i se pune în cârcă. Putin a declarat astăzi că masacrul de la Bucea este un „fake”, rămânând în linia pe care s-au înscris şi alţi oficiali del a Kremlin.

Preşedintele rus Vladimir Putin a spus că colegul său din Belarus, Alexander Lukaşenko, i-a înmânat documentele despre „provocarea” de la Bucha şi a vorbit despre un „fals”. Liderul de la Kremlin îi spune preşedintelui că acuzaţii similare au fost lansate în Siria. „Apoi, s-a dovedit că era un fals. Acelaşi fals este în Bucea ”, a explicat Putin.

Sancţiune n-au avut efect, zice liderul de la Kremlin

Putin mai spune că sancţiunile occidentale împotriva Rusiei „au eşuat”, iar sistemul financiar al ţării, industria, „funcţionează”. Afirmaţiile au fost făcute după discuţii cu omologul său din Belarus, Alexander Lukaşenko, potrivit agenţiei Tass.

Belarus „este locul perfect pentru negocieri între Moscova şi Kiev”, a mai zis omul numărul 1 de la Moscova.

„Operaţiunea militară specială decurge conform planului”, a zis Putin, afirmând că Federaţia Rusă doreşte să-şi atingă toate obiectivele în Ucraina reducând la minimum pierderile de timp, a spus Putin. Preşedintele a mulţumit apoi armatei ruse implicate în operaţiune.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici