Putin, mesaj către naţiune de Anul Nou. Ce are de gând cu războiul în 2024

Liderul de la Kremlin a continuat propaganda, afirmând că nimeni nu va opri Rusia.

3435 afișări
Imaginea articolului Putin, mesaj către naţiune de Anul Nou. Ce are de gând cu războiul în 2024

Putin, mesaj către naţiune de Anul Nou. Ce are de gând cu războiul în 2024

Pe tot parcursul anului 2023, Rusia şi-a apărat ferm interesele naţionale, libertatea şi securitatea. Începând de la „operaţiunea specială din Ucraina, unde nu ne vom retrage niciodată”.

Preşedintele rus Vladimir Putin a spus acest lucru în discursul său de sfârşit de an, adăugând că principalul lucru care i-a unit şi îi uneşte pe ruşi este destinul Patriei şi o înţelegere profundă a sensului cel mai înalt al fazei istorice prin care trece Rusia.

„Suntem profund şi clar conştienţi de cât de mult depinde în această perioadă de noi înşine, de atitudinea noastră faţă de cei mai buni, de dorinţa noastră de a ne sprijini reciproc în cuvânt şi faptă”, a afirmat Putin.

A vorbit despre „milă”

„Munca pentru binele comun a unit societatea. Suntem uniţi în gândurile noastre, în muncă şi în luptă. În zilele lucrătoare şi în sărbători. Cu cele mai importante caracteristici ale poporului rus: solidaritate, milă, forţă”, a adăugat el.

Şeful Kremlinului s-a adresat apoi personalului armatei din Ucraina. „Inimile noastre sunt către tine. Suntem mândri de tine, admirăm curajul tău. Ştiu că acum simţi dragostea celor mai apropiati şi dragi tăi. Sprijinul puternic şi sincer al milioanelor de cetăţeni ruşi.

Sprijinul unui întreg popor. Rusia nu se va retrage niciodată şi nu există nicio forţă care să-i poată diviza pe ruşi şi să oprească dezvoltarea ţării”, a subliniat cel pe numele căruia există un mandat internaţional de arestare, emis de Curtea Penală Internaţională.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici