Putin n-a putut ierta scufundarea unei nave în Marea Neagră şi a tăiat în carne vie

Potrivit bloggerilor militari, amiralul Viktor Sokolov, comandantul flotei ruse din Marea Neagră, a fost demis.

23240 afișări
Imaginea articolului Putin n-a putut ierta scufundarea unei nave în Marea Neagră şi a tăiat în carne vie

Putin n-a putut ierta scufundarea unei nave în Marea Neagră şi a tăiat în carne vie

Potrivit unor bloggeri militari ruşi şi a lui Serghei Markov, un fost consilier al Kremlinului, amiralul Viktor Sokolov, comandantul Flotei ruse de la Marea Neagră, a fost demis de autorităţile de la Moscova.

Sufundarea unei nave mari de debarcare de către partea ucraineană i-ar fi atras destituirea lui Viktor Sokolov. Nu există nicio confirmare oficială din partea Ministerului Apărării.

Sokolov preluase comanda flotei în septembrie 2022. Ucraina foloseşte drone fără pilot pentru a ataca navele ruseşti în Marea Neagră pentru a încerca să menţină deschisă o rută vitală pentru navele comerciale necesare pentru a exporta cerealele sale.

Potrivit Kievului, nava de război Ţezar Kunikov a fost scufundată miercuri, în largul coastei Crimeei, ridicând numărul navelor ruseşti scufundate de la începutul conflictului din Ucraina la 25.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici