Puţuri cu apă potabilă în 12 şcoli din Capitală, pentru sinistraţi în caz de calamitate

Un proiect privind forarea a 12 puţuri de apă potabilă în incinta a tot atâtea şcoli din Capitală în care vor fi amenajate tabere de sinistraţi, în caz de calamitate, a fost aprobat miercuri în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

129 afișări
Imaginea articolului Puţuri cu apă potabilă în 12 şcoli din Capitală, pentru sinistraţi în caz de calamitate

Puţuri cu apă potabilă în 12 şcoli din Capitală, pentru sinistraţi în caz de calamitate (Imagine: Sorin Florea/Mediafax Foto)

Potrivit proiectului, puţurile vor fi forate în baza unui protocol încheiat între municipalitate şi Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) care are în vedere înfiinţarea a 12 tabere de sinistraţi în cadrul a 12 şcoli de pe teritoriul Capitalei, câte două în fiecare sector. Puţurile vor fi realizate într-un termen de trei luni.

Valoarea totală a investiţiei este de 511.111,11 euro cu TVA, iar finanţarea va fi asigurată din bugetul propriu al Municipiului Bucureşti.

Cele 12 puţuri vor fi amplasate astfel: în Sectorul 1 - la Şcoala nr. 45 "Titu Maiorescu" din Calea Dorobanţilor nr.163 şi la Colegiului Tehnic din Calea Giuleşti nr. 10, în Sectorul 2 - la Şcoala nr. 40 din str. Petriş nr. 27 şi la Colegiul Naţional "Iulia Haşdeu" din Bd. Ferdinand nr. 91, în sectorul 3 - la Şcoala nr. 80 din Calea Dudeşti nr. 191 şi la Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" din Bd. Nicolae Grigorescu nr. 12, în sectorul 4 - la Şcoala nr. 96 din str. Rezonanţei nr. 2 şi la Şcoala nr. 165 din str. Aleea Slătioara nr. 8, în sectorul 5 - la Şcoala nr. 103 din str. Vigoniei nr. 3 - 5 şi la Şcoala nr. 143 din str. Banu Marăcine nr. 16, şi în sectorul 6 - la Şcoala nr. 117 din str. Fabricii nr. 22 şi la Liceul Teoretic "Eugen Lovinescu" din str. Valea lui Mihai nr. 6.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici