R. Bogdan, despre ceea ce reaprinde scandalul „Foişor”: Un prim-ministru, atunci când dă declaraţii, nu poate fi dublat de declaraţiile altcuiva

Un prim-ministru, atunci când dă declaraţii, nu poate fi în niciun fel acoperit sau dublat de declaraţiile altcuiva, spune Rareş Bogdan despre situaţia de duminică, atunci când Vlad Voiculescu şi-a programat o conferinţă de presă în paralel cu declaraţiile premierului. Prim-vicepreşedintele PNL reafirmă sprijinul pentru premierul Cîţu în cazul în care va cere demiterea ministrului Sănătăţii.

248 afișări
Imaginea articolului R. Bogdan, despre ceea ce reaprinde scandalul „Foişor”: Un prim-ministru, atunci când dă declaraţii, nu poate fi dublat de declaraţiile altcuiva

R. Bogdan, despre ceea ce reaprinde scandalul „Foişor”: Un prim-ministru, atunci când dă declaraţii, nu poate fi dublat de declaraţiile altcuiva

„Încă nu am văzut explicaţiile ministrului. Am văzut un singur lucru şi trebuie să nu se mai repete asta, din perspectiva omului care a fost jurnalist şi este politician - un prim-ministru, atunci când dă declaraţii, nu poate fi în niciun fel acoperit sau dublat de declaraţiile altcuiva. Preşedintele României, prim-ministru, guvernatorul BNR şi Patriarhul sunt nişte persoane care nu trebuie să fie dublate de mitropoliţi, de consilieri guvernamentali, de alte persoane atunci când fac o declaraţie”, spune primvicepreşedintele PNL Rareş Bogdan.

El precizează că „speră” ca situaţia de duminică să fi fost generată de o lipsă de comunicare între echipele Guvernului şi Ministerului Sănătăţii.

„Nu mi-a plăcut ce am văzut şi nu am mai văzut asta în istoria recentă a României ca în momentul în care premierul face declaraţii publice foarte importante pentru ţară să fie dublat de declaraţiile unui ministru. Nu o consider o sfidare, ci o problemă legată de comunicarea deficitară între cele două departamente de comunicare”, conchide liberalul.

În momentul acesta nu discutăm despre demiteri, ci despre un lanţ al vinovăţiilor, a mai spus Rareş Bogdan. El a prezentat o listă a vinovaţilor după scandalul evacuării de la „Foişor”, între care Andreea Moldovan, „care poate vorbeşte mai puţin şi se ocupă mai mult de minister şi nu de spaţiul public”.

Prim-vicepreşedintele PNL a reafirmat sprijinul pentru premierul Cîţu în cazul în care va cere demiterea unui ministrului Sănătăţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici