Rachetele balistice ruseşti cu rază lungă fac ravagii lângă Kiev: craterul rămas în districtul Darniţki

Rusia a atacat capitala Ucrainei cu opt rachete balistice cu rază lungă de acţiune luni, înainte de zorii zilei, iar patru persoane au fost rănite de resturi, după ce apărarea antiaeriană a doborât salva trasă de invadatori, au spus oficialii.

453 afișări
Imaginea articolului Rachetele balistice ruseşti cu rază lungă fac ravagii lângă Kiev: craterul rămas în districtul Darniţki

Atacul, care a avut loc în jurul orei 4 a.m. (ora locală), a marcat primul atac major asupra Kievului în ultimele luni cu rachete balistice.

Acestea zboară mai repede decât dronele şi rachetele de croazieră şi sunt mai greu de doborât.

Patru persoane au fost rănite de fragmente de sticlă în districtul Darniţki, sud-estul Kievului, şi au avut nevoie de asistenţă medicală, a anunţat poliţia naţională într-un comunicat.

La periferia Kievului, poliţişti şi soldaţi au fost văzuţi investigând un masiv crater produs de explozii în apropierea unei case private avariate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici