RADET începe probele la caldă. Asociaţiile de proprietari pot solicita amânarea în scris

RADET anunţă că, duminică, de la ora 22:00, va începe probele la cald, precizând că decizia vine după ce au fost anunţate temperaturi scăzute. Asociaţiile de proprietari care vor amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita acest lucru în scris.

823 afișări
Imaginea articolului RADET începe probele la caldă. Asociaţiile de proprietari pot solicita amânarea în scris

RADET începe probele la caldă. Asociaţiile de proprietari pot solicita amânarea în scris

“Acţiunea se derulează progresiv având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare şi numărul mare al consumatorilor. Probele la cald se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire”, se arată într-un comunicat al Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice Bucureşti (RADET).

Sursa citată menţionează că asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire, pot solicita acest lucru în scris, prin reprezentanţii lor legali, la registratura RADET, la secţiile de termoficare de sector, sau prin e-mail la adresa relatii@radet.ro.

Începând din data de 1 octombrie, RADET durnizează căldură la cerere spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor instituţiilor publice care solicită acest lucru. La rândul său, ELCEN a finalizat activităţile de întreţinere şi reparaţii, astfel încât instalaţiile să fie pregătite.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici