Turiste din Bucureşti, rătăcite în Munţii Godeanu, salvate după o misiune de şase ore | VIDEO

Două turiste din Bucureşti, care s-au rătăcit în Munţii Godeanu, zona Vârfului Gugu, au fost salvate, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, de jandarmii montani şi de salvamontiştii din Hunedoara, după o misiune care a durat mai bine de şase ore.

1028 afișări
Imaginea articolului Turiste din Bucureşti, rătăcite în Munţii Godeanu, salvate după o misiune de şase ore | VIDEO

Turiste din Bucureşti, rătăcite în Munţii Godeanu, salvate după o misiune de şase ore

Potrivit Jandarmeriei, cele două turiste,una de 30 de ani şi alta de 31 de ani, din Bucureşti, au sunat la 112 spunând că s-au rătăcit în timp ce coborau de pe Vârful Gugu, din Munţii Godeanu.

„Două turiste din Bucureşti, în vârstă de 30, respectiv 31 de ani, au semnalat printr-un apel la 112 faptul ca s-au rătăcit după coborârea din Vârful Gugu din Munţii Godeanu. Jandarmii şi salvamontiştii hunedoreni au ajuns la cele două turiste după 6 ore de la primirea apelului”, au transmis reprezentanţii Jandarmeriei Române, duminică dimineaţa.

Cele două femei nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, ele fiind aduse în siguranţă la poalele munţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici