Radu Beligan, Dan Amariei şi Andreea Raicu, într-o campanie de încurajare a adopţiilor de câini

Actorul Radu Beligan, vedeta TV Andreea Raicu şi Dan Amariei, solistul trupei Omul cu Şobolani, participă la o campanie de încurajare a adopţiilor de câini din adăposturi, "Câinii de rasă au pedigree, cei de pe stradă au CV", care a fost lansată luni, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

352 afișări
Imaginea articolului Radu Beligan, Dan Amariei şi Andreea Raicu, într-o campanie de încurajare a adopţiilor de câini

Radu Beligan, Dan Amariei şi Andreea Raicu, într-o campanie de încurajare a adopţiilor de câini (Imagine: Horaţiu Gheorghe/Mediafax Foto)

În cadrul campaniei, acestora li se alătură Alexandra Laura Badea, actriţă şi voce la televiziunea Disney Channel, şi Alin Marghidanu, Group Creative Director SeniorHyper.

Cei cinci au acceptat să îşi asocieze vocea cu personaje ale spoturilor TV din campania "Câinii de rasă au pedigree, cei de pe stradă au CV", disponibile pe www.adoptacatei.ro.

În centrul întregului demers este site-ul campaniei, www.adoptacatei.ro, un punct de plecare pentru cei care caută cel mai apropiat loc de unde pot adopta un căţel, chiar în oraşul lor. Site-ul îşi propune să fie un instrument practic, cu adrese şi contacte de adăposturi din întreaga ţară, care va fi împrospătat şi crescut cu ajutorul tuturor celor care doresc să contribuie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici