Radu Mazăre: Prezentarea de modă nu a avut legătură cu vreun "sentiment pro-nazist"

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a afirmat, luni, după ce a aflat că este cercetat de către procurorii constănţeni pentru utilizarea în public a simbolurilor fasciste, că prezentarea de modă la care a fost îmbrăcat în hainele unui general german, nu a avut legătură cu vreun "sentiment pro-nazist".

12 afișări
Imaginea articolului Radu Mazăre: Prezentarea de modă nu a avut legătură cu vreun "sentiment pro-nazist"

Radu Mazăre: Prezentarea de modă nu a avut legătură cu vreun "sentiment pro-nazist" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu reprezintă o surpriză pentru mine faptul că oponenţii politici sau ziariştii năimiţi (n.r. - plătiţi) încearcă să profite de falsul conflict iscat între mine şi unele organizaţii reprezentantive ale comunităţii evreieşti. Eu mi-am cerut public scuze, am şi explicat că prezentarea nu avea nicio legătură cu vreun sentiment antisemit sau pro-nazist, iar oamenii de bună-credinţă au înţeles. Dacă în faţa celor pe care i-am jignit fără să vreau mi-am cerut scuze, cu slugoii lui Băsescu mă lupt până în pânzele albe", a declarat, luni, Radu Mazăre.

Primarul municipiului Constanţa este cercetat după ce Parchetul instanţei supreme a primit o sesizare la adresa lui Radu Mazăre şi a declinat-o către Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici