Radu Merica: Un foc de tabără ar alunga problemele societăţii româneşti, ca birocraţia şi corupţia

Preşedintele Camerei de Comerţ Româno-Germane, Radu Merica, prezent la "Sărbătoarea verii", a explicat că tradiţia presupune ridicarea unui foc de tabără care să alunge spiritele rele, adăugând că un asemenea foc ar putea alunga "anumite probleme ale societăţii româneşti", ca birocraţia şi corupţia.

184 afișări
Imaginea articolului Radu Merica: Un foc de tabără ar alunga problemele societăţii româneşti, ca birocraţia şi corupţia

Radu Merica: Un foc de tabără ar alunga problemele societăţii româneşti, ca birocraţia şi corupţia (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

El a apreciat, în discurs, că astfel ar putea fi "alungate" şi practicile de afaceri incorecte, precum şi problemele sistemului judiciar.

"Desigur că nu nu voi face un foc de tabără şi vom colabora cu instituţiile, ca şi cu sprijinul Guvernului României să ne creăm condiţii mai bune aici", a spus Merica, adăugând că în prezent există semnale pozitive de creştere economică.

La rândul său, premierul Victor Ponta, prezent la manifestare, a arătat că mai puţină birocraţie, o combatere mai hotărâtă a problemelor administrative, a corupţiei, stabilitatea legislativă în domeniul afacerilor sunt problemele care trebuie avute în vedere, acestea fiind şi priorităţile Guvernului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici