Răduţ Marian Bîlbîie, noul director al Direcţiei informare şi relaţii publice din MApN

Colonelul Răduţ Marian Bîlbîie a fost numit, miercuri, director al Direcţiei informare şi relaţii publice (DIRP) a Ministerului Apărării Naţionale, prin Ordin al ministrului Corneliu Dobriţoiu, se arată într-un comunicat de presă remis agenţiei MEDIAFAX de către MApN.

1406 afișări
Imaginea articolului Răduţ Marian Bîlbîie, noul director al Direcţiei informare şi relaţii publice din MApN

Răduţ Marian Bîlbîie, noul director al Direcţiei informare şi relaţii publice din MApN (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Noul director al DIRP este conferenţiar universitar, doctor în ştiinţe filologice şi are o experienţă de peste 20 de ani în domeniul relaţiilor publice şi jurnalismului.

Anterior, ofiţerul a îndeplinit funcţiile de redactor-şef al Redacţiei militare de radio şi de director al Trustului de Presă al MApN.

Colonelul Bîlbîie a preluat funcţia de director al DIRP de la contraamiralul de flotilă Tiberiu Frăţilă, care a fost numit în funcţia de locţiitor al directorului Direcţiei pentru Industria de Apărare şi Produse Speciale din cadrul Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici