Raed Arafat: Cluburile să-şi pună om la intrare şi să respecte regulamentele. Vor fi controale

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a avertizat că sâmbătă, duminică şi nu numai, vor fi controale în cluburile din Centrul Vechi al Capitalei, iar acolo unde vor fi găsite nereguli se vor da amenzi şi chiar se va trece la închiderea lor.

145 afișări
Imaginea articolului Raed Arafat: Cluburile să-şi pună om la intrare şi să respecte regulamentele. Vor fi controale

Raed Arafat: Cluburile să-şi pună om la intrare şi să respecte regulamentele. Vor fi controale (Imagine: Marian Ilie/Mediafax Foto)

"Eu am să transmit prin dumneavoastră un lucru ca să nu intrăm în conflict cu nimeni de la discoteci şi cluburi în seara asta. Să-şi numere clar cine intră şi cine iese. Dacă prindem un club sau o discotecă care depăşeşte cifrele prevăzute prin autorizaţia lor, asta dacă au autorizaţia, o să închidem pentru 60 de zile şi o să amendăm între 30 şi 100.000 lei, aşa cum prevede legea", a afirmat secretarul de stat Raed Arafat, sâmbătă, la Palatul Victoria.

Arafat i-a sfătuit pe patroni să pună "un om la intrarea" în cluburi pentru a permite accesul atâtor persoane câte prevede autorizaţia de funcţionare.

"Aşa că toţi să-şi pună un om la intrare şi să respecte exact regulamentele. Cu asta evităm orice măsură care să o luăm noi. Dacă vom găsi pe cineva care nu respectă, vom lua măsurile imediat, aşa cum prevede legea. Şi, da, vor fi controale şi astăzi şi mâine şi poimâine (sâmbătă, duminică, luni - n.r.), continuu", a spus Arafat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici