Răfuială într-o familie din Călăraşi, încheiată cu focuri de armă şi 18 reţineri

Membrii unei familii din localitatea Săruleşti Gară, judeţul Călăraşi, s-au certat până când i-au oprit poliţiştii cu focuri de armă. Scandalul a pornit de la un imobil.

947 afișări
Imaginea articolului Răfuială într-o familie din Călăraşi, încheiată cu focuri de armă şi 18 reţineri

Răfuială într-o familie din Călăraşi, încheiat cu focuri de armă şi 18 reţineri

Poliţistii au fost solicitaţi să intervină la o răfuială între mai multe persoane.

Potrivit unor surse locale, iniţial au intervenit poliţisţii de la o secţie de poliţie din Tămădău Mare, care apoi au cerut întăriri.

Scandalul a pornit între membrii unei familii, de la neînţelegerile legate de proprietatea unei clădiri.

Pentru că aceştia nu au reacţionat la solicitările forţelor de ordine, poliţiştii au tras şi 9 focuri de avertisment.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi, Biana Ghiveci, a declarat pentru MEDIAFAX că în urma scandalului au fost reţinute 18 persoane pentru încăierare, tulburarea liniştii şi ordinii public şi lovire sau alte violenţe.

Când au expirat mandatele de reţinere de 24 de ore, cei 18 au fost puşi sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Taguri:
călăraşi,
scandal,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici