Rămăşiţe umane, găsite în spatele unei ferme dintr-o localitate timişeană

Rămăşiţe umane, posibil ale unui bărbat, au fost descoperite, luni seară, de un cioban, în spatele unei ferme din localitatea timişeană Oloşag, anchetatorii declarând că este posibil ca victima să fi murit de peste un an.

15 afișări
Imaginea articolului Rămăşiţe umane, găsite în spatele unei ferme dintr-o localitate timişeană

Rămăşiţe umane, găsite în spatele unei ferme dintr-o localitate timişeană (Imagine: Mediafax Foto)

Ciobanul care era cu oile la păscut a găsit un os şi a alertat imediat poliţiştii, care apoi au găsit restul scheletului.

Comisarul şef Ioan Dumitru de la Poliţia Rurală Lugoj a declarat că anchetatorilor le este foarte greu să afle identitatea cadavrului sau cauza decesului, întrucât se pare că a trecut mai mult de un an de când victima a murit şi cadavrul acesteia se află pe acel câmp.

Criminaliştii au găsit şi câteva resturi de îmbrăcăminte, care au fost duse, împreună cu scheletul, la morga spitalului din Lugoj. Capul victimei va fi dus la Institutul de Medicină Legală "Mina Minovici" pentru investigaţii, anchetatorii sperând să afle astfel cine ar putea fi aceasta.

Întrucât anchetatorii bănuiesc că scheletul ar aparţine unui bărbat, au verificat baza de date a Poliţiei, însă a reieşit că niciun bărbat nu a fost dat dispărut în zonă, motiv pentru care vor contacta celelalte posturi de poliţie din ţară.

Potrivit comisarului şef Ioan Dumitru, la o primă examinare nu au fost constatate urme de violenţă pe cadavrul găsit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici