Râmnicu Sărat: Opt locuinţe, inundate în urma ploilor abundente

Un număr de opt locuinţe din municipiul Râmnicu Sărat au fost inundate, joi după-amiază, în urma ploilor abundente însoţite de grindină şi descărcări electrice.

22 afișări
Imaginea articolului Râmnicu Sărat: Opt locuinţe, inundate în urma ploilor abundente

Râmnicu Sărat: Opt locuinţe, inundate în urma ploilor abundente (Imagine:Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, căpitan Gabriela Boiangiu, în urma ploilor puternice de joi după-amiază au fost inundate opt locuinţe din oraşul Râmnicu Sărat, situate pe străzile Domireşti, Uniri, Câineni şi Focşani.

Conform sursei citate, tot la Râmnicu Sărat, ploile au fost însoţite de grindină şi de descărcări electrice care nu este exclus să fi provocat avarii la reţelele de electricitate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, tot din cauza precipitaţiilor abundente, apa a trecut peste un pod din localitatea Topliceni şi a inundat zona în care nu există însă locuinţe.

Tot joi, în urma unei ploi de aproape un sfert de oră, pe o porţiune de 20 de metri, şanţurile de scurgere ale Drumului Naţional E 85, dar şi carosabilul au fost inundate, iar circulaţia în zona Râmnicului s-a desfăşurat cu dificultate câteva zeci de minute.

De asemenea, au fost inundate parţial şi terenurile aferente stadionului municipal din Râmnic.

Conform căpitanului Gabriela Boiangiu, joi seară, toate efecetivele ISU sunt pe teren şi evaluează pagubele provocate de ploi în zona Râmnicu Sărat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici