Raportul lui Toader privind DNA: Procurori abuzivi, transcrieri false în dosare, eşecul Microsoft

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a arătat joi, în raport, că şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi se face vinovată de neverificarea unor procurori, cum ar fi cei de la DNA Ploieşti, despre care apăruseră informaţii privind abuzuri, dar şi de eşecul Microsoft sau transcrieri false în dosare.

200 afișări
Imaginea articolului Raportul lui Toader privind DNA: Procurori abuzivi, transcrieri false în dosare, eşecul Microsoft

Raportul lui Toader privind DNA: Procurori abuzivi, transcrieri false în dosare, eşecul Microsoft

" Un comportament abuziv. Spaţiul public a fost şi este plin de presupuse abuzuri ale procurorului Negulescu. El a fost apreciat şi lăudat în loc să fie luate măsuri de verificare dacă e sau nu adevărat. (...) Falsificarea unor convorbiri telefonice, înregistrări cu un conţinut, iar transcriptul avea alt continut. Am hotărâri judecătoreşti în care instanţa a constatat ce se aude şi ce se vede între înregistrare şi transcriere motiv pentru care cauza a fost trimisă înapoi la urmărire penală. E un lucru foarte grav", a spus Tudorel Toader, în prezentarea raportului privind activitatatea managerială la DNA.

Raportul mai arată tergiversarea soluţionării unor cauze.

"Dosarul Microsoft cu sute de milioane de euro lăsat de mult în nelucrare că a trecut termenul rezonabil, de prescipţie, ceea ce este inadmisibil", a mai spus Toader.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici