Rareş Bogdan îi face o listă Vioricăi Dăncilă de scandaluri nerezolvate

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a scris, pe Facebook, că prin "operaţiuni de imagine" precum demiterea Ecaterinei Andronescu din funcţia de ministru al Educaţiei, premierul Viorica Dăncilă îşi imaginează că poate "spăla porcării din categoria «10 august»".

191 afișări
Imaginea articolului Rareş Bogdan îi face o listă Vioricăi Dăncilă de scandaluri nerezolvate

Rareş Bogdan îi face o listă Vioricăi Dăncilă de scandaluri nerezolvate

”Doamna Dăncilă, chiar guvernaţi sau vă trimiteţi singură felicitări, ca Mr. Bean? Dănciă îşi imaginează că prin operaţiuni de imagine (gen demiterea Ecaterinei Andronescu) poate spăla porcării din categoria «10 august». Ei bine, nu suntem retardaţi! Ştie oricine e atent la «guvernarea» PSD că Andronescu nu era în graţiile PM, iar prin afirmaţia de ieri doar i-a dat muniţie”, a transmis, vineri, pe Facebook, europarlamentarul PNL Rareş Bogdan.

El a mai scris că dacă Viorica Dăncilă era interesată de progresul României, aceasta făcea mai multe demiteri.

”Dacă ar fi fost cu adevărat interesată de progresul României, Dăncilă îl demitea pe Orlando imediat după OUG 114 (după care demisiona şi ea), dădea ordin ministrului de Interne să desecretizeze documentele fără de care dosarul 10 august nu poate fi soluţionat, cerea sesiune extraordinară pentru pensiile nesimţite, nu-l numea pe Ciurchea la CNAS, spunea public de ce a demisionat Nicu Moga, dădea afară toate slugile, toţi incompetenţii, o demitea pe Pintea deoarece nu a început spitalele regionale şi avem un singur pat pentru mari arşi dotat complet, pe Daea pentru pesta porcină, nu-l lua înapoi pe Fifor după cretinismul cu rachetele de la Deveselu, prioritiza proiectele de infrastructură pe bani europeni, ... şi lista continuă”, a completat europarlamentarul.

”Doamna Dăncilă, vă menţineţi afirmaţia că pe 10 august a fost o tentativă de lovitură de stat? Doamna Dăncilă, mai sunt cei din PSD condamnaţi pentru corupţie deţinuţi politici? Doamna Dăncilă, care e diferenţa de pensie dintre un fost parlamentar şi un fost deţinut politic? Doamna Dăncilă, câte clanuri interlope controlează PSD? Lăsaţi-o baltă, ok?”, a conchis Rareş Bogdan.

Declaraţiile vin în contextul în care Viorica Dăncilă a anunţat, vineri, că a decis să o demită pe Ecaterina Andronescu din funcţia de ministru al Educaţiei, după ce aceasta a afirmat că ea a învăţat de acasă să nu se urce într-o maşină cu un străin, propunându-l pe Daniel Breaz, actualul ministru al Culturii, să preia interimatul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici