RATB: Tramvaiele liniilor 14, 40 şi 56, pe trasee deviate, din cauza unei avarii la reţeaua de apă

Tramvaiele liniilor 14, 40 şi 56 din Capitală circulă marţi, de la ora 15.30, pe trasee deviate, din cauza unei avarii la conducta de apă, care a cauzat prăbuşirea terasamentului căii de rulare a tramvaielor, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu.

726 afișări
Imaginea articolului RATB: Tramvaiele liniilor 14, 40 şi 56, pe trasee deviate, din cauza unei avarii la reţeaua de apă

RATB: Tramvaiele liniilor 14, 40 şi 56, pe trasee deviate, din cauza unei avarii la reţeaua de apă (Imagine: Cătălin Luţu/Mediafax Foto)

"Avaria la conducta de apă s-a produs în zona intersecţiei Calea Călăraşilor cu strada Romulus. Terasamentul din zona căii de rulare s-a lăsat şi a fost nevoie să deviem traseele tramvaielor 14, 40, 56", a spus purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), Constantin Tobescu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al RATB, tramvaiele liniei 40 vor circula din cartierul Titan pe traseul de bază, până la intersecţia Bulevardul Chişinău-Ziduri Moşi, apoi pe Calea Moşilor şi Sfânta Vineri.

Tramvaiele liniei 14 circulă pe traseul de bază până la intersecţia Calea Călăraşilor-strada Traian, apoi pe bulevardul Basarabia, până la Republica, iar cele ale liniei 56, de la Republica, până la intersecţia Calea Călăraşilor-strada Traian, apoi pe bulevardul Ferdinand, Pantelimon şi Granitul.

"La faţa locului există deja o echipă de intevenţie a Apa Nova, pentru a remedia avaria", a mai spus Tobescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici