Video Razie a poliţiştilor în Dolj. 121 de persoane au fost duse la secţii

Peste 1.300 de persoane au fost legitimate, iar 121 dintre ele au fost duse la sediul poliţiei pentru verificări în urma unei razii efectuate de poliţiştii doljeni, în urmă cu o zi, pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale.

71 afișări

La razie au participat 383 de poliţişti şi jandarmi, respectiv 298 de poliţişti de la formaţiunile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor şi luptători de intrevenţie rapidă, precum şi 67 de jandarmi, infromează, sâmbătă, Poliţia Română.

Au fost instituite zece zone de acţiune, 18 filtre rutiere, fiind efectuate 180 controale. Poliţiştii şi jandarmii au efectuat, totodată, verificări şi controale la 74 de localuri de alimentaţie publică, 16 discoteci, iar 255 de autovehicule au fost oprite în trafic pentru verificări.

În cadrul acţiunii au fost legitimate 1.359 persoane, dintre care 651 persoane au fost controlate sumar de arme albe, iar 121 de persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru verificări.

În cadrul activităţilor desfăşurate, oamenii legii au constatat 11 fapte de natură penală, pentru care au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi au fost constatate 287 de abateri contravenţionale, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 44.043 lei. Zece permise de conducere au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice şi 14 certificate de înmatriculare au fost retrase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici