Razie de amploare în Ploieşti: Poliţiştii caută violatorul unei fetiţe de 10 ani

Peste două sute de poliţişti participă miercuri la o razie de amploare în cartierul Malu Roşu din Ploieşti, pentru prinderea unui bărbat suspectat că a violat o fetiţă de zece ani, pe care a urmărit-o şi a intrat peste ea în casă.

1231 afișări
Imaginea articolului Razie de amploare în Ploieşti: Poliţiştii caută violatorul unei fetiţe de 10 ani

Razie de amploare în Ploieşti: Poliţiştii caută violatorul unei fetiţe de 10 ani (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Radu Dan, o razie de amploare la care participă peste 200 de poliţişti se desfăşoară în cartierul Malu Roşu din Ploieşti, unde săptămâna trecută o fetiţă de zece ani a fost violată în apartamentul în care locuieşte.

Poliţiştii fac verificări pentru identificarea şi depistarea suspectului în acest caz.

O fetiţă de zece ani din Ploieşti a fost violată, săptămâna trecută, în apartamentul în care locuieşte, în cartierul Malu Roşu. Fata a fost atacată în momentul în care deschidea uşa apartamentului. Agresorul i-a pus la gură o bucată de material îmbibată cu o substanţă cu miros înţepător, după care a violat-o.

Poliţia Prahova a anunţat că alte două tentative de viol au fost semnalate în ultimele două luni în Ploieşti, modul de operare al agresorului fiind similar. Cele două fete agresate au scăpat întrucât în momentul în care atacatorul a intrat peste ele în casă a sunat telefonul, iar agresorul s-a speriat şi a fugit.

Poliţia a dat publicităţii două portrete robot ale agresorului.

Radu Dan a declarat, miercuri, că poliţia are un cerc de suspecţi în acest caz şi că zece bărbaţi au fost audiaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici