Razie în complexul comercial Europa din Capitală

Poliţiştii bucureşteni fac, miercuri dimineaţă, o razie în complexul comercial Europa din Capitală, mulţi dintre comercianţi închizându-şi standurile după ce au aflat de acţiunea de verificare.

91 afișări
Imaginea articolului Razie în complexul comercial Europa din Capitală

Razie în complexul comercial Europa din Capitală (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, pentru MEDIAFAX, că verificările din complexul comercial Europa se axează pe infracţiuni de evaziune fiscală, protecţia mărcilor, calitatea produselor, protejarea drepturilor de autor şi vânzarea de ţigări netimbrate.

Comisarul Christian Ciocan a mai spus că, deşi nu mai este încadrată ca infracţiune, poliţiştii verifică şi vânzarea de facturi.

La acţiune participă aproximativ 50 de poliţişti, sprijiniţi de SPIR, a mai spus Christian Ciocan.

La ora transmiterii acestei ştiri verificările poliţiştilor bucureşteni sunt în desfăşurare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici