Razie în Ferentari. Poliţia a legitimat peste 330 de persoane şi a deschis patru dosare penale. VIDEO

Peste 330 de persoane au fost legitimate, iar patru dosare penale au fost deschise de poliţiştii Capitalei, într-o amplă razie ce a avut loc în cartierul Ferentari, din Sectorul 5 al Bucureştiului.

698 afișări
Imaginea articolului Razie în Ferentari. Poliţia a legitimat peste 330 de persoane şi a deschis patru dosare penale. VIDEO

Razie a Poliţiei în Ferentari: Peste 330 de persoane, legitimate. Patru dosare penale, deschise

„La acţiunea organizată au participat poliţişti din cadrul Secţiilor 17, 18, 19 şi 24, aceştia au întocmit patru dosare penale pentru infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri şi deţinere ilegală a unor substanţe interzise”, conform unui comunicat al Poliţiei Capitalei.

Tot în cadrul acţiunii au fost aplicate 42 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 4.200 de lei, pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, poliţiştii au constatat şi nereguli la regimul rutier fiind aplicate 26 de sancţiuni contravenţionale, iar un bărbat a fost prins în flagrant şi ulterior reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

 

 

„Totodată, au fost legitimate peste 330 de persoane, poliţiştii depistând o persoană urmărită, pe numele acesteia fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoare”, conform sursei menţionate.

Un număr de şase mandate de aducere au fost puse în aplicare, ulterior persoanele conduse la sediul secţiei fiind audiate în diverse cauze.

Acţiunea a beneficiat şi de sprijinul jandarmilor din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti şi al reprezentanţilor din cadrul Poliţiei Locale Sector 5. Acţiunile se circumscriu activităţilor dispuse de Ministerul Afacerilor Interne şi Poliţia Română pentru asigurarea unui climat de linişte publică, protecţia cetăţeanului faţă de practicile comerciale ilicite şi însănătoşirea mediului de afaceri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici