Razie în Piaţa Obor din Capitală - VIDEO

Comercianţii din Hala Obor din Capitală sunt verificaţi, duminică, de către comisarii de la Garda Financiară Bucureşti, existând suspiciuni de evaziune fiscală.

241 afișări
Imaginea articolului Razie în Piaţa Obor din Capitală - VIDEO

Razie în Piaţa Obor din Capitală (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Comisarii bucureşteni verifică dacă vânzătorii dau bonuri fiscale şi înregistrează vânzările în casa de marcat. Aceştia au informaţii că, într-o singură zi, comercianţii din Piaţa Obor produc un prejudiciu la bugetul de stat de aproximativ 30.000 de euro.

Echipele de control de la Garda Financiară, sprijinite de luptători ai Brigăzii Speciale de Intervenţii a Jandarmeriei, verifică atât standurile, cât şi depozitele unde este păstrată marfa.

Verificările îi vizează şi pe comercianţii din hala de peşte din Piaţa Obor. Comisarii Gărzii Financiare au găsit tone de peşte fără acte de provenienţă.

Garda Financiară Bucureşti a făcut şi luna trecută verificări în Piaţa Obor, când a găsit aceleaşi nereguli.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici