Razie pe Autostrada Bucureşti-Piteşti: Peste 90 de şoferi, amendaţi pentru depăşirea vitezei legale

Peste 150 de şoferi au fost amendaţi, joi, în urma unei acţiuni a Poliţiei pe autostrada A1 (Bucureşti - Piteşti), 91 dintre aceştia fiind sancţionaţi pentru depăşirea vitezei legale, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

217 afișări
Imaginea articolului Razie pe Autostrada Bucureşti-Piteşti: Peste 90 de şoferi, amendaţi pentru depăşirea vitezei legale

Razie pe Autostrada Bucureşti-Piteşti: Peste 90 de şoferi, amendaţi pentru depăşirea vitezei legale (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, între orele 13.00 şi 17.00, poliţişti ai Secţiei de Poliţie Autostrăzi au organizat o acţiune pe A1, împreună cu specialişti ai Registrului Auto Român, Gărzii Financiare, Autorităţii Naţionale a Vămilor, Oficiului Român pentru Imigrări şi Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier.

Poliţiştii au dat 152 de amenzi contravenţionale, dintre care 91 pentru pentru depăşirea vitezei legale, 20 pentru nerespectarea timpilor legali de odihnă condus şi repaus şi 41 pentru alte abateri constatate, valoarea totală a sancţiunilor fiind de aproape 70.000 de lei.

De asemenea, au fost retrase 21 de certificate de înmatriculare, au fost ridicate în vederea suspendării două permise de conducere auto şi au fost indisponibilizate două autovehicule.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici