Răzvan Cherecheş: Vaccinurile anti-COVID-19 cresc protecţia la infecţie a femeilor gravide

  • Expertul în sănătate publică Răzvan Cherecheş anunţă că vacinurile anti-COVID-19 nu reprezintă un pericol şi cresc protecţia la infecţie a femeilor gravide.
  • Expertul a analizat rezultatele unui studiu care a comparat 7.530 de femei gravide vaccinate şi 7.530 femei gravide nevaccinate.
465 afișări
Imaginea articolului Răzvan Cherecheş: Vaccinurile anti-COVID-19 cresc protecţia la infecţie a femeilor gravide

Răzvan Cherecheş: Vaccinurile anti-COVID-19 cresc protecţia la infecţie a femeilor gravide

Potrivit lui Răzvan Cherecheş, concluzia studiului a fost că probabilitatea ca femeile gravide vaccinate să se infecteze COVID-19 este cu 78% mai mică, comparativ cu femeile nevaccinate.

De asemenea, nu a fost evidenţiată nicio diferenţă semnificativă statistic între cele două grupuri în ceea ce priveşte avortul spontan, greutatea fătului, naşterea la termen sau complicaţii la naştere

Ca urmare, vaccinurile anti-COVID-19 pot fi administrate fără probleme femeilor gravide şi le creşte semnificativ protecţia la infecţie, anunţă Răzvan Cherecheş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici