Reabilitarea pasajului Victoriei după modelul pasajului de la Unirea

Reabilitarea pasajului Victoriei a fost temporizată, întrucât a fost nevoie să fie asfaltate câteva străzi din zonă, iar lucrările vor fi realizate după acelaşi sistem aplicat în prezent la pasajul de la Unirii.

48 afișări
Imaginea articolului Reabilitarea pasajului Victoriei după modelul pasajului de la Unirea

Reabilitarea pasajului Victoriei după modelul pasajului de la Unirea (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Vom închide pasajul Victoriei la fel ca şi pasajul de la Unirea, adică vom închide o bandă, iar circulaţia se va desfăşura pentru început pe mijloc. Reabilitarea include şi refacerea aerisirii şi a termoizolaţiei. Lucrările la pasajul Victoria au fost ţinute puţin pe loc pentru a termina asfaltarea la strada Dreaptă (Maltopol- n.r.) şi Baldovin Pârcălabul. Circulaţia la suprafaţă nu va fi afectată. Va fi totul ca la pasajul Unirii", a spus Oprescu.

Cele două străzi, Maltopol şi Baldovin Pârcălabul, se afă în curs de reabilitare. Finalizarea refacerii carosabilului pe aceste două străzi este importantă pentru că aceste rute vor fi folosite atunci când municipalitatea va începe lucrările de execuţie la Pasajul Victoriei.

La Pasajul Unirii, s-au încheiat deja lucrările de consolidare, fiind devansat termenul de execuţie de la 31 octombrie la jumătatea lunii septembrie, în condiţiile în care la Pasajul Unirii se lucrează şi în timpul nopţii şi în zilele de sâmbătă şi duminică.

Edilul şef al Capitalei a precizat, în 25 iulie, că este important ca acest pasaj să fie redeschis circulaţiei rutiere mai devreme, arătând că acest lucru se va întâmpla, probabil, până la începutul noul an şcolar.

Administraţia Străzilor are prevăzut anul acesta lucrări de renovare la pasajele Muncii, Unirii şi Victoriei. Contractul pentru reabilitarea celor trei pasaje are o valoare de 6,8 milioane de lei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici