VIDEO  Reacţia excepţională pe care un rus a avut-o la un concert de muzică clasică întrerupt de activişti climatici

Dirijorul rus Vladimir Iurovski a permis protestatarilor împotriva schimbărilor climatice să întrerupă un spectacol la festivalul de muzică Kultur - und Kongresszentrum Luzern din Lucerna, Elveţia.

1370 afișări
Imaginea articolului Reacţia excepţională pe care un rus a avut-o la un concert de muzică clasică întrerupt de activişti climatici

Doi activişti din grupul Renovate Switzerland au urcat pe scenă în timp ce orchestra cânta. Dirijorul Jurowski le-a permis să vorbească, spunând că a făcut o înţelegere cu ei, după ce au urcat pe scenă şi au oprit concertul.

După intervenţia activiştilor, seara a continuat fără alte întreruperi. Festivalul şi-a exprimat ulterior regretul pentru întrerupere, dar a lăudat reacţia calmă a lui Jurowski.

Acesta este un exemplu de creştere a protestelor de mediu în timpul evenimentelor de mare profil.

Semifinala de la US Open a fost, de asemenea, perturbată de un grup de protestatari, dar tenismena Coco Gauff, care ulterior avea să câştige turneul, a arătat înţelegere faţă de cauză.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici