Reacţia Jandarmeriei după protestele anti-restricţii. Sancţiunile anunţate de oamenii legii

Participanţii la adunările publice care nu s-au conformat recomandărilor forţelor de ordine şi nu au respectat măsurile sanitare de protecţie individuala prevăzute de legislaţia în vigoare vor fi identificaţi şi sancţionaţi în raport de prevederile legale încălcate, anunţă Jandarmeria Bucureşti.

1852 afișări
Imaginea articolului Reacţia Jandarmeriei după protestele anti-restricţii. Sancţiunile anunţate de oamenii legii

Sursa foto: Captura/ Privesc.EU

Jandarmeria adaugă că vor fi sancţionaţi contravenţional şi organizatorii manifestaţiilor publice de protest care au avut loc sâmbătă în Piaţa Victoriei şi Piaţa Universităţii, pentru că nu au luat măsurile necesare astfel încât să nu permită depăşirea numărului maxim de 100 de participanţi şi pentru că nu au asigurat respectarea de către aceştia a celorlalte măsuri de protecţie sanitară, în conformitate cu prevederile legale privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României.

În Bucureşti şi în mai multe oraşe au avut loc manifestaţii împotriva restricţiilor impuse de autorităţi. În Bucureşti protestatarii s-au adunat în Piaţa Universităţii, fără a purta măşti şi fără a respecta măsurile de distanţare şi prevenţie. Manifestaţii asemănătoare au loc şi în Cluj, Braşov, Constanţa şi Galaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici